Forum Juridica

Legal Starter Package

Algemene voorwaarden & Privacy Statement op maat voor jouw bedrijf. Uiteraard is dit pakket ook te combineren met andere packages. Wat zit er er in de Legal Starter Package? ✅Persoonlijk adviesgesprek ✅Maatwerk Algemene voorwaarden ✅Maatwerk Privacy Statement ✅Een gratis correctieronde *Prijzen zijn vanaf **Dit is een testmodule, echte aanvragen dienen via de legal advice pagina aangevraagd te worden.

€ 245,00

1

Contract Package

Juridische documenten zijn bij ons maatwerk. Een passende Overeenkomst is belangrijk daarom hebben wij de Contract Package. Zo ontvang je de gewenste overeenkomst op maat. Uiteraard is dit pakket ook te combineren met andere packages. Wat zit er er in de Contract Package? ✅Persoonlijk adviesgesprek ✅Screening ✅Maatwerk overeenkomst ✅Een gratis correctieronde *Prijzen zijn vanaf **Dit is een testmodule, echte aanvragen dienen via de legal advice pagina aangevraagd te worden.

€ 185,00

Legal Packages

VA Package

Speciaal voor virtual assistant hebben wij een basispakket samengesteld. Het pakket bestaat uit een legal screening, een maatwerk verwerkersovereenkomst en een maatwerk dienstovereenkomst. Uiteraard is dit pakket ook te combineren met andere packages. Wat zit er er in de Contract Package? ✅Persoonlijk adviesgesprek ✅Screening ✅Maatwerk overeenkomst van opdracht ✅Maatwerk verwerkersovereenkomst ✅Een gratis correctieronde *Prijzen zijn vanaf **Dit is een testmodule, echte aanvragen dienen via de legal advice pagina aangevraagd te worden.

€ 390,00

Legal Packages-2

Legal Ask Service

Hulp krijgen als ondernemer wanneer je het nodig hebt, dat kan met onze 24/7 legal askservice. Met onze askservice kan je ✅onbeperkt juridische vragen stellen ✅voor een jaarlijks vast bedrag De ervaring leert dat je als ondernemer regelmatig te maken hebt met vraagstukken van juridische aard. Kunnen we de door jou gestelde vraag binnen 30 minuten beantwoorden dan valt deze onder de legal askservice. *Prijzen zijn vanaf **Dit is een testmodule, echte aanvragen dienen via de legal advice pagina aangevraagd te worden.

€ 350,00