juridisch advies MKB

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Zakelijk procederen

Procederen is vaak het laatste redmiddel om met behulp van een rechter tot een finale oplossing te komen. Bij Forum Juridica bieden wij onze procedeer service aan. we begeleiden ondernemers van A tot Z in een juridische procedure. De rechtsgebieden waarbij we deze service verlenen zijn: het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, aansprakelijkheidsrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken ten aanzien van jouw zaak? Vul dan ons contactformulier in of mail ons.

ONZE RECHTSGEBIEDEN

Specialist Ondernemingsrecht

ONDERNEMINGsrecht

Het Ondernemingsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische aspecten van een onderneming. Zoals het oprichten van een onderneming, kiezen van een rechtsvorm, afsluiten van contracten, franchising, uitgifte van aandelen, maar ook het ontslag van een bestuurder.

Intellectueel eigendom advies

INTELLECTUEEL eigendomsrecht

Het Intellectueel eigendomsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met een verzameling van wetten en internationale verdragen die het eigendomsrecht regelen voor intellectuele creaties

Verbintenissenrecht

VERBINTENISSENRECHT

Het Verbintenissenrecht is het rechtsgebied dat de rechtsverhouding regelt tussen twee partijen.  

Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheids-recht

Het aansprakelijkheidsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met het vaststellen van de omvang van schade, het aanwijzen van de daarvoor aansprakelijke (rechts)persoon en de actie tot verkrijging van vergoeding. 

Goederenrecht

GOEDERENRECHT

Het Goederenrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met vermogensrechten die een bepaalde gradatie van het zeggenschap geven over een bepaald goed.

Bestuursrecht

BESTUURSRECHT

Het Bestuursrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met de manier waarop het openbaar bestuur kan ingrijpen in de openbare rechtsorde. 

Google review Forum Juridica

Testimonials

Duidelijke uitleg & Persoonlijk

Fijn bedrijf! Geeft duidelijke uitleggen en biedt ook echt een persoonlijke service. Scherpe prijs, erg fijn voor startende ondernemers. Zou zeker iedereen aanraden!

Google review

5-sterren review