Personal Coaching

Welkom bij ons persoonlijke coaching aanbod, bij Forum Juridica zijn wij van mening dat er ten alle tijden iets te leren valt, of het gaat om zakelijk of persoonlijke thema’s.  Door ons brede coaching aanbod ben je ervan verzekerd dat je coaching aangeboden krijgt die passend is voor jouw situatie. Onze coaching zijn offline en online te volgen. Wij bieden de volgende coaching programma’s aan:

  • Confidence Coaching
  • Presenteer als een Pro
  • Structuur & Style Coaching

 

 

Confidence Coaching

Wellicht zit je niet lekker in je vel of kan je wel een confidence boost gebruiken. Tijdens deze coaching kijken wij niet alleen naar de oplossing maar werken met jou aan het onderliggende probleem. Immers ieder “probleem” heeft een oorzaak, alleen wanneer je de oorzaak aanpakt kan je het “probleem” oplossen.  De coaching bestaat uit gezamenlijke opdrachten, individueel huiswerk, reflectie rondes en meer. Oftewel de coaching om jouw zelfvertrouwen een boost te geven! Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Presenteer als een pro

Ten aanzien van ons vak is presenteren een uiterst belangrijk onderdeel, daarom bieden wij nu ook coaching aan waarbij wij je coachen tot een echte presenteer pro. Niet alleen leer je zelfverzekerd en gestructureerd je verhaal te doen, je leert je presentatie op een zodanige wijze neer te zetten dat je keer op keer je publiek weet te boeien. Wil jij leren om presenteren als een pro? Neem contact met ons op.

 

Structure & Style

Plannen en structuur de key elementen om met je werk of studie een optimaal resultaat te bereiken. Tijdens deze coaching werken wij aan deze skillset, leer je niet alleen het opzetten en volgen van structuren die haalbaar zijn, zodat je step by step je goals kan halen. Door opdrachten en onze zelfontworpen organizer krijg jij grip op je goals. Meer weten? Neem contact met ons op.

%d bloggers liken dit: