OVER

DE FOUNDER

Welkom bij Forum Juridica! Ik ben Cèline Hogenelst meester in de rechten & de Founder van Forum Juridica. Tijdens mijn Rechten studie aan de Radboud Universiteit heb veel kennis en praktijk ervaring opgedaan. Ik stelde vast het anders moest in de ondernemerspraktijk, het recht moest inzichtelijk en laagdrempelig worden. Zo moet er samen met de cliënt gewerkt worden aan de passende oplossing en is een goede & transparante communicatie erg belangrijk. Met de oprichting van Forum Juridica & Mediatable komt dit doel iedere dag een stapje dichterbij. Wil jij meer weten over het recht of ben jij een ondernemer die meer wil weten over de praktische kant van het recht en het ondernemerschap?

Luister dan naar de OH MY LAW Podcast!

ZO DOEN WE DAT

Forum Juridica is actief in héél Nederland en staat voor haar cliënten zowel online als offline klaar. Forum Juridica heeft haar hoofdkantoor te Nijmegen.

Forum Juridica heeft zich als missie gesteld om met de cliënt een oplossing te creëren die niet alleen een oplossing vormt maar ook dat het juridische kennis niveau en bewustzijn wordt vergroot.

Forum Juridica is omringd door experts van diverse disciplines zo hebben zij medische, vastgoed, technische, administratieve & financiële experts.

Forum Juridica heeft een uniek mediationconcept ontwikkeld waarbij er een stapsgewijze deëscalerende aanpak wordt gehanteerd middels de inzet van de law dog, dit heeft vorm gekregen door oprichting van dochteronderneming Mediatable.

Ontwikkeling en in je kracht staan is belangrijk daarom geeft Forum Juridica ook coaching. Onze ruime kennis en ervaring stelt ons in staat om valkuilen, groeimomenten en mogelijkheden voor ondernemers in kaart te brengen.

OPENINGSTIJDEN

Ma. t/m Vr. 09.30 – 17.00

CONTACTGEGEVENS

info@forumjuridica.com

+316 23 92 43 63

ALGEMENE & PRIVACY VOORW.
BEZOEKADRES

In verband met corona is ons bezoekadres te Nijmegen momenteel gesloten.

PODCAST