OVER

PERSOONLIJK I PRAKTISCH

Je hebt waarschijnlijk al gelezen wat wij doen met Forum Juridica. Nu is het tijd om meer te lezen over onze missie! Onze missie is het om met onze juridische kennis oplossingen te creëren voor ondernemers die enerzijds praktisch zijn voor de ondernemerswereld en die anderzijds het  juridische bewustzijn vergroten. Door onze krachten te bundelen met andere experts onderscheiden wij ons en kunnen we jou nog beter helpen.

Founder Forum Juridica

De Founder van Forum Juridica is mr. Cèline Hogenelst. Tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit stelde zij vast dat het anders moest ten aanzien van de juridische aspecten binnen de ondernemerswereld. Zo stelde zij zich het doel, het inzichtelijk maken van het recht in de ondernemerswereld en het recht te presteren als middel om je doelen te bereiken. Dit realiseren we met Forum Juridica door samen met onze cliënten te werken aan een duurzame oplossingen waarbij transparantie en goede communicatie voorop staan. 

C. Hogenelst founder forum juridica
MR. CELINE HOGENELST

mr. C. Hogenelst Recognized by ADR as

International Mediator, Arbiter, Negotiator & Conflict coach

Forum Juridica Voordelen

Persoonlijk advies

Met onze persoonlijke intake trajecten zorgen wij ervoor dat wij de wensen en mogelijkheden gezamelijk in kaart brengen voor een zo optimaal resultaat.

Maatwerk

Jouw onderneming is uniek en dat weten wij maar al te goed, daarom stellen we graag met jou een persoonlijk plan op om passende documenten op te stellen.

Updates

Met de tijd kunnen de zaken wijzigen ook dan is het belangrijk om je juridische documenten up-to-date te houden.

Controle

Wil je toch nog iets aanpassen nadat je je documenten hebt ontvangen? Dat kan!

Wat zeggen onze cliënten

Google review Forum Juridica
5 Sterren Google Review

Fijn bedrijf! Geeft duidelijke uitleggen en biedt ook echt een persoonlijke service. Scherpe prijs, erg fijn voor startende ondernemers. Zou zeker iedereen aanraden.”

“Forum Juridica is law made simple! Voor een starterspakket met deze prijs, krijg je zoveel meer dan alleen die standaard documenten! Tips, adviezen, inzichten. Cèline denkt met je mee, op creatief, juridisch en ondernemend gebied.”

Direct aan de slag?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

FREE Consultation