OVER

PERSOONLIJK I PRAKTISCH

Je hebt waarschijnlijk al gelezen wat wij doen met Forum Juridica. Nu is het tijd om meer te lezen over onze missie! Onze missie is het om met onze juridische kennis oplossingen te creëren voor ondernemers die enerzijds praktisch zijn voor de ondernemerswereld en die anderzijds het  juridische bewustzijn vergroten. Door onze krachten te bundelen met andere experts onderscheiden wij ons en kunnen we jou nog beter helpen.

De Founder van Forum Juridica is mr. Cèline Hogenelst. Tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit stelde zij vast dat het anders moest ten aanzien van de juridische aspecten binnen de ondernemerswereld. Zo stelde zij zich het doel, het inzichtelijk maken van het recht in de ondernemerswereld en het recht en mediation te presteren als middel om je doelen te bereiken. Dit realiseren we met Forum Juridica door samen met onze cliënten te werken aan een duurzame oplossingen waarbij transparantie en goede communicatie voorop staan. 

C. Hogenelst founder forum juridica
MR. CELINE HOGENELST

Waarom Cliënten voor ons kiezen

Onze Expertise Wij hebben ons gespecialiseerd in de rechtsgebieden waarmee ondernemers mee in aanraking komen.

Mensentaal Wij vinden het belangrijk dat jij begrijpt wat wij doen op juridisch vlak en daarom leggen we het graag uit.

Kosten Wij hanteren naast een standaard uurtarief ook pakketprijzen en zorgen ervoor dat je te allen tijde inzicht hebt in de kosten, geen verassingen achteraf.

Praktisch Wij houden van onze theorie maar begrijpen goed dat de oplossing passend moet zijn voor de praktijk.

Samen Met ons sta je niet alleen wij zijn ervoor jullie, naast advies hebben wij ook altijd een luisterend oor.

Google review Forum Juridica
“Forum Juridica is law made simple! Voor een starterspakket met deze prijs, krijg je zoveel meer dan alleen die standaard documenten! Tips, adviezen, inzichten. Cèline denkt met je mee, op creatief, juridisch en ondernemend gebied.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
EMMA HART​

Volg ons op social Media