ONTWIKKELEN

Bij Forum Juridica vinden wij ontwikkeling erg belangrijk, daarom bieden wij coaching & masterclasses aan. Naast het ondersteunen van ondernemers op juridisch vlak, vinden wij het ook belangrijk dat ondernemers de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen! Heb je behoefte aan een masterclass voor jezelf of wellicht voor je bedrijf of netwerk organisatie? Bij Forum Juridica geven wij o.a. op het gebied van contractenrecht, intellectueel eigendom of privacyregelgeving masterclasses. Heb je behoefte aan meer begeleiding? Door onze schat aan ervaring en kennis hebben wij een speciaal business coaching traject ontworpen waarbij je van businessplan tot een succesvol bedrijf step-by-step begeleiding krijgt.


MASTERCLASSES

Naast het ondersteunen van ondernemers op juridisch vlak, vinden wij het ook belangrijk dat ondernemers de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen! Wij bieden volgende masterclasses aan:

VA MASTERCLASS

In deze masterclass behandelen we live met jouw de bedrijfstechnische en legal basics die nodig zijn om jou werk als VA optimaal te kunnen doen

Zodra inschrijven weer mogelijk is, kunt u hier klikken.

IE MASTERCLASS

Wil jij je kennis over Intellectuele eigendomsrecht uitbreiden en daarmee de horizon voor jouw onderneming verbreden. Geef je dan op voor onze IE masterclass!

Zodra inschrijven weer mogelijk is, kunt u hier klikken.

AVG MASTERCLASS

Altijd al meer willen weten over de privacywetgeving. In onze masterclasses geven wij praktische tips en inzichten hoe je deze regelgeving het best om kan zetten binnen jouw organisatie.

Zodra inschrijven weer mogelijk is, kunt u hier klikken.

COACHING

Ondernemen is kansen zien en deze met beide handen aanpakken en omzetten in een succes. Door ons werk zien we snel waar een ondernemer zijn of haar aandachtspunten liggen. Onze coaching hebben we dan ook toegespitst op de thema’s: structuur & planning, funderen van een organisatiestructuur, spreken & presenteren en burn-out. Onze trajecten zijn zowel voor de startende als de gevorderde ondernemer aan te bevelen, dit omdat ieder traject bij ons maatwerk is. Tevens bieden wij de mogelijkheid om je coachingstraject te doorlopen met hulp van onze speciaal opgeleide therapie hond. Wilt u de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.


INTERESSE?


%d bloggers liken dit: