Ontwikkelen

Bij Forum Juridica vinden wij ontwikkeling erg belangrijk, daarom bieden wij masterclasses, workshops & coaching aan. Ten aanzien van diensten geldt ook dat wij maatwerk leveren.


Masterclasses

Naast het ondersteunen van ondernemers op juridisch vlak, vinden wij het ook belangrijk dat ondernemers de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen! Wij bieden volgende masterclasses aan:

VA Masterclass 

In deze masterclass behandelen we live met jouw de bedrijfstechnische en legal basics die nodig zijn om jou werk als VA optimaal te kunnen doen

Zodra inschrijven weer mogelijk is, kunt u hier klikken.

IE Masterclass

Wil jij je kennis over Intellectuele eigendomsrecht uitbreiden en daarmee de horizon voor jouw onderneming verbreden. Geef je dan op voor onze IE masterclass!

Zodra inschrijven weer mogelijk is, kunt u hier klikken.

Workshops

Behoefte aan een krachtige 1 op 1 sessie voor uzelf of uw medewerkers waarbij een specifiek rechtsgebied (zoals contractenrecht, arbeidsrecht of privacyregelgeving) of bovengenoemde masterclass thema’s centraal staan. Tijdens een workshop ligt de focus op uw organisatie en zal er onder andere met behulp van casu en direct-as technieken het gewenste thema worden besproken. Heeft u een vraag over onze workshop neem dan contact met ons op.

Coaching maar dan anders

Door de tijd heen hebben wij diverse gebieden in kaart gebracht waar wij zowel ondernemers als particulieren mee kunnen helpen. Onze coaching hebben we dan ook toegespitst op de thema’s: structuur & planning, funderen van een organisatiestructuur, spreken & presenteren, burn-out en loopbaancoaching. Ieder coaching traject is maatwerk tevens bieden wij de mogelijkheid dat u uw coachingstraject kan doorlopen met hulp van onze speciaal opgeleide therapie hond. Wilt u de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.


Meer informatie?


%d bloggers liken dit: