Legal Advice

Juridisch Advies

Door onze brede kennis en expertise helpen wij u graag met allround juridische vraagstukken in zowel de privé- of zakelijke sfeer. Zo kunnen wij u helpen met vragen op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, Privacy wetgeving (AVG), Consumentenrecht en Goederenrecht. Het eerste gesprek is tegen een kennismakingstarief van €55.- (excl. BTW). Ons gebruikelijke uurtarief bedraagt €70.- (excl. BTW). Tijdens het eerste gesprek zal er een indicatie worden gegeven van de te verwachten kosten in uw geval. Zo hebt u altijd grip op uw zaak.


Opstellen of Controle Juridische Documenten

Juridische documenten zijn bij Forum Juridica maatwerk. Voorafgaand aan het opstellen of controleren van uw juridische documenten plannen wij met u een intake in. De kosten voor de intake bedragen €55.- (excl. BTW). Vervolgens kunt u het passende legal pakket uitkiezen.


24/7 Juridische hulp?

Praktische juridische inzichten, duidelijkheid en onbeperkt je juridische vragen kunnen stellen voor een vast bedrag per jaar. Dat kan met onze 24/7 legal ask service. Deze service is beschikbaar v.a. €350.- (excl. BTW) per jaar.

**Bovenstaande prijzen gelden tot eind 2020

%d bloggers liken dit: