Documenten

Juridische documenten zijn bij Forum Juridica maatwerk. Heeft u als ondernemer de behoefte om uw bedrijf te profileren door o.a. uw afspraken professioneel vast te leggen? Dan bent u bij Forum Juridica bij het juiste adres, wij zijn van mening voorkomen is beter dan genezen. Voorafgaand aan het opstellen of controleren van uw juridische documenten plannen wij doorgaans met u een intake in. De kosten voor de intake bedragen €55.- (excl. BTW). Vervolgens kunt u het passende legal pakket uitkiezen.

“Voorkomen is beter dan genezen!”

Founder Forum Juridica

Legal Starter Package

Wat kunnen jouw klanten verwachten? Welke producten en/of service kan u ze bieden en welke regels hanteert u? Hoe gaat u om met de gegevens van uw klanten? Welke gegevens verwerkt u en waarom?Door met algemene voorwaarden en een privacy statement te werken die echt bij uw bedrijf passen kan u onder ander de verwachtingen van uw klant managen. De legal starter package is al vanaf €175.- (excl btw) verkrijgbaar. Voorafgaand aan het opstellen van uw documenten plannen wij een persoonlijk gesprek met u in waarbij wij u wensen en de mogelijkheden bespreken.


Contract Package

Juridische documenten zijn bij ons maatwerk. Onze maatwerk contracten met persoonlijke intake (incl. screening) zijn al beschikbaar vanaf €100.- (excl. btw). Wij kunnen u o.a. helpen met: Dienstovereenkomsten, verwerkersovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, behandelovereenkomsten, huurovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, fusie of splitsing overeenkomsten.


VA Package

Speciaal voor virtual assistent hebben wij een basispakket samengesteld. Het pakket bestaat uit een legal screening, een maatwerk verwerkersovereenkomst en een maatwerk dienstovereenkomst. De VA package is verkrijgbaar v.a. €310.- (excl. BTW). Uiteraard is dit pakket ook te combineren met andere packages.


Controle juridische documenten

Juridische documenten zijn bij Forum Juridica maatwerk. Voorafgaand aan een controle kunt u in intake met ons inplannen om vragen te stellen of uw wensen door te geven, let wel bij deze dienst is een intake niet verplicht. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat een intake voor beide partijen uiteraard leidt tot het meest optimale resultaat. Wat betreft de controle van juridische documenten gelden geen standaard prijzen. Indien u uw document(en) door ons wil controleren zullen wij voorafgaand aan de controle een indicatieprijs afgeven.

Regel vandaag nog jouw juridische maatwerk documenten

%d bloggers liken dit: