juridisch advies MKB

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Juridisch advies ondernemers

ADVIES OP MAAT

Juridisch advies voor ondernemers, voorkom problemen door je juridische zaken professioneel en tijdig te regelen.

Als ondernemer weet je dat de juridische aspecten van je onderneming erbij horen. Toch zien vele ondernemers de juridische aspecten als een vervelende klus. Niets is minder waar, middels ons advies wordt de wereld van het recht inzichtelijk en krijg je van ons een passende oplossing die ook hanteerbaar is in de praktijk. Door onze brede kennis en expertise op gebied van ondernemen en recht helpen wij je graag met allround juridische vraagstukken in de zakelijke sfeer. Wij helpen zowel de startende ondernemers als de ervaren ondernemers. Wil jij graag juridisch advies on demand? Kijk dan vooral naar onze Legal Ask Service.

ONZE RECHTSGEBIEDEN

Specialist Ondernemingsrecht

ONDERNEMINGsrecht

Het Ondernemingsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische aspecten van een onderneming. Zoals het oprichten van een onderneming, kiezen van een rechtsvorm, afsluiten van contracten, franchising, uitgifte van aandelen, maar ook het ontslag van een bestuurder.

Intellectueel eigendom advies

INTELLECTUEEL eigendomsrecht

Het Intellectueel eigendomsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met een verzameling van wetten en internationale verdragen die het eigendomsrecht regelen voor intellectuele creaties

Verbintenissenrecht

VERBINTENISSENRECHT

Het Verbintenissenrecht is het rechtsgebied dat de rechtsverhouding regelt tussen twee partijen.  

Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheids-recht

Het aansprakelijkheidsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met het vaststellen van de omvang van schade, het aanwijzen van de daarvoor aansprakelijke (rechts)persoon en de actie tot verkrijging van vergoeding. 

Goederenrecht

GOEDERENRECHT

Het Goederenrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met vermogensrechten die een bepaalde gradatie van het zeggenschap geven over een bepaald goed.

Bestuursrecht

BESTUURSRECHT

Het Bestuursrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met de manier waarop het openbaar bestuur kan ingrijpen in de openbare rechtsorde. 

Google review Forum Juridica

Testimonial

Kundig & Gepassioneerd

Super blij dat ik bij Forum Juridica terecht ben gekomen! Ieder contactmoment laat mij weer zien hoe kundig en gepassioneerd Cèline is. Ze is daarnaast ook erg flexibel, benaderbaar en prettig om mee samen te werken. Cèline denkt actief mee over oplossingen die passen bij mij en mijn organisatie. Absoluut een aanrader!

Google Review

5-sterren