Advies

ADVIES OP MAAT

PRAKTISCH & DUIDELIJK

We staan je graag met raad en daad ter zijde als je juridische of zakelijke vragen hebt. We helpen je met het in kaart brengen de juridischemogelijkheden en eventuele problemen zodat jij de beste keuze voor jou en je onderneming kan maken. Ook wanneer je twijfels hebt over de aanpak van een bepaald conflict denken we graag met je mee.

Ontwerp zonder titel-11
advies

VOOR ONDERNEMERS

Juridisch advies voor ondernemers, voorkom problemen door je juridische zaken professioneel en tijdig te regelen. Als ondernemer weet je dat de juridischeaspecten van je onderneming erbij horen.

Toch zien vele ondernemers de juridische aspecten als een vervelende klus. Niets is minder waar, middels ons advies wordt de wereld van het recht inzichtelijk en krijg je van ons een passende oplossing die ook hanteerbaar is in de praktijk.

Door onze brede kennis en expertise op gebied van ondernemen en recht helpen wij je graag met allround juridische vraagstukken in de zakelijke sfeer. Wij helpen zowel de startende ondernemers als de ervaren ondernemers. Wil jij graag juridisch advies on demand? Kijk dan vooral naar onze Legal Ask Service.

 

VOORDELEN ONZE ADVISERING

DUIDELIJK

Meerdere wegen leiden naar Rome, daarom zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in de juridische achtergrond van jouw situatie.

PRAKTISCH

Geen juridische praatjes maar advies dat je in de praktijk kunt gebruiken.

BREDE KENNIS

We houden van ons vak en vinden het belangrijk om ondernemers te helpen bij diverse vraagstukken en daarom bieden wij onze service aan ten aanzien van diverse rechtsgebieden.

BEGELEIDING OP MAAT

Als de gang naar de rechter de enige oplossing is dan staan wij ook klaar voor onze cliënten, samen maken wij een plan van aanpak om zo de gang naar de rechter inzichtelijker te maken en meer van waarde te laten zijn.

Zakelijk procederen

RAAD & DAAD

VOOR JOUW ZAAK!

Procederen is vaak het laatste redmiddel om met behulp van een rechter tot een finale oplossing te komen. Bij Forum Juridica bieden wij onze procedeer service aan. we begeleiden ondernemers van A tot Z in een juridische procedure. De rechtsgebieden waarbij we deze service verlenen zijn: het ondernemingsrechtverbintenissenrechtaansprakelijkheidsrecht  en intellectueel eigendomsrecht.

Wil je de mogelijkheden bespreken ten aanzien van jouw zaak?

Wat zeggen anderen

Fijn bedrijf! Geeft duidelijke uitleggen en biedt ook echt een persoonlijke service. Scherpe prijs, erg fijn voor startende ondernemers. Zou zeker iedereen aanraden!

Google review Forum Juridica

Google-review
5-sterren

Goed begeleid vanaf dag één. Ze straalt vertrouwen uit en maakt het ook waar. Als juriste maar nu ook coach hebben we er vertrouwen in om weer nieuw leven te blazen in ons eigen bedrijf.

Google review Forum Juridica

Google review
5-sterren

Winkelwagen