EVEN VOORSTELLEN

LEES MEER OVER ONZE MISSIE & DE FOUNDER VAN FORUM JURIDICA.

onze missie

Je hebt waarschijnlijk al gelezen wat wij doen met Forum Juridica. Nu is het tijd om meer te lezen over onze missie! Onze missie is het om met onze juridische kennis oplossingen te creëren voor ondernemers die enerzijds praktisch zijn voor de praktijk en die anderzijds het  juridische bewustzijn vergroten. Door onze krachten te bundelen met andere experts onderscheiden wij ons en kunnen we jou nog beter helpen. 

De Founder

De founder van Forum Juridica is mr. Cèline Hogenelst. Tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit stelde zij vast dat het ander moest ten aanzien van het juridische aspect binnen de ondernemerswereld.

"Recht als tool voor jouw onderneming.”

Zo stelde zij zich het doel, het inzichtelijk maken van het recht in de ondernemerswereld. Dit bereiken we met Forum Juridica door samen met onze cliënten te werken aan een oplossing waarbij transparante en goede communicatie voorop staan.

advocaat Mediator Nijmegen

Testimonials

Super blij dat ik bij Forum Juridica terecht ben gekomen! Ieder contactmoment laat mij weer zien hoe kundig en gepassioneerd Cèline is. Ze is daarnaast ook erg flexibel, benaderbaar en prettig om mee samen te werken, ze denkt actief mee over oplossingen die passen bij mij en mijn organisatie. Absoluut een aanrader!

 

Google review Forum Juridica

Google review
5 sterren

Forum Juridica is law made simple! Voor een starterspakket met deze prijs, krijg je zoveel meer dan alleen die standaard documenten! Tips, adviezen, inzichten. Cèline denkt met je mee, op creatief, juridisch en ondernemend gebied.

 

Google review Forum Juridica

Google review
5 sterren

Winkelwagen