juridisch advies MKB

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Algemene voorwaarden privacy statement, zakelijke juridische documenten
Maatwerk voor jouw bedrijf

Juridische documenten die echt bij echt bij jouw onderneming passen

Juridische zaken zijn bij Forum Juridica maatwerk. Het laten opstellen en updaten van de kleine lettertjes is een ongeliefde bezigheid van vele ondernemers. Een succesvol bedrijf valt of staat met een goed juridisch fundament. Kan jij wat hulp gebruiken om de kleine lettertjes van jouw organisatie op te laten stellen of om ze naar een aantal jaar op te frissen? Wij helpen onder andere ondernemer met het opstellen van maatwerk: Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, Verwerkersovereenkomsten, Overeenkomsten van opdracht, Raamovereenkomsten, Arbeidsovereenkomsten, Behandelovereenkomsten, Huurovereenkomsten, Vaststellingsovereenkomsten en Fusie of splitsing overeenkomsten.

Wat betreft de controle van juridische documenten gelden geen standaard prijzen. Indien u uw document(en) door ons wil controleren zullen wij voorafgaand aan de controle een indicatie prijs afgeven. Meer weten over onze maatwerk pakketten kijk dan hieronder of neem contact met ons op!

Speciaal voor ondernemers

Onze packages

Legal Starter Package

Wat kunnen jouw klanten verwachten? Welke producten en/of service kan u ze bieden en welke regels hanteert u? Hoe gaat u om met de gegevens van uw klanten? Welke gegevens verwerkt u en waarom? Door met algemene voorwaarden en een privacy statement te werken die echt bij uw bedrijf passen kan u onder ander de verwachtingen van uw klant managen. De legal starter package is al vanaf €285.- (excl btw) verkrijgbaar. Voorafgaand aan het opstellen van uw documenten plannen wij een persoonlijk gesprek met u in waarbij wij de wensen en mogelijkheden bespreken.

Contract Package

uridische documenten zijn bij Forum Juridica maatwerk. Heeft u als ondernemer de behoefte om uw bedrijf te profileren door o.a. uw afspraken professioneel vast te leggen? Dan bent u bij Forum Juridica bij het juiste adres, wij zijn van mening Juridische documenten zijn bij ons maatwerk. Onze maatwerk contracten met persoonlijke intake (incl. screening) zijn al beschikbaar vanaf €180.- (excl. btw).

VA Package

Speciaal voor virtual assistant hebben wij een basispakket samengesteld. Het pakket bestaat uit een legal screening, een maatwerk verwerkersovereenkomst en een maatwerk dienstovereenkomst. De VA package is verkrijgbaar v.a. €390.- (excl. BTW). Uiteraard is dit pakket ook te combineren met andere packages.

Legal Ask Service

Hulp krijgen als ondernemer wanneer je het nodig hebt, dat kan met onze 24/7 legal ask service. Met onze askservice kan je onbeperkt juridische vragen stellen voor een jaarlijks vast bedrag! De ervaring leert dat je als ondernemer regelmatig te maken hebt met vraagstukken van juridische aard. Kunnen we de door jou gestelde vraag binnen 30 minuten beantwoorden dan valt deze onder de legal askservice. Door deze service kan je in principe te allen tijde bij ons met jouw vragen terecht, deze service is verkrijgbaar v.a. €350.-(excl. BTW) per jaar. Interesse? Stuur ons een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Frequently Asked Questions

Is het persoonlijk adviesgesprek digitaal?

De persoonlijke adviesgesprekken vinden online of telefonisch plaats.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn package ontvang?

De gemiddelde verwerkingstijd is 10 werkdagen na start van de opdracht.

Voor welke branches stellen jullie juridische documenten op?

Veelvoorkomende branches die wij onder andere helpen zijn ICT, coaching, beauty, medisch, automatie, vastgoed, design (web)winkeliers, horeca, design, marketeers en detachering. Zie je jou branche niet? Neem contact op.

law dog forum juridical
Google review Forum Juridica

Testimonials

Duidelijke uitleg & Persoonlijk

Forum Juridica is law made simple! Voor een starterspakket met deze prijs, krijg je zoveel meer dan alleen die standaard documenten! Tips, adviezen, inzichten. Cèline denkt met je mee, op creatief, juridisch en ondernemend gebied.

Google review

5-sterren review