Diensten

De diensten die wij aanbieden zijn zowel voor particulieren als ondernemers. Wij kunnen onze diensten verlenen digitaal als offline. Om je een beeld te geven op welke wijze wij u kunnen helpen hebben wij volgend overzicht samengesteld. Ook wanneer u niet direct uw vraag kan plaatsen onder een van de categorieën, kan u gerust contact met ons op nemen. Wij bespreken graag met u uw kwesties in een voor u prettige omgeving, het is daarom geen enkel probleem om bij u op afspraak te komen.

Juridisch Advies 

Wij van Forum Juridica zijn van mening dat advisering maatwerk is. Ons uurtarief is €60 per uur (excl. BTW). Voor het eerste gesprek geldt een kennismakingstarief van €45.- (excl. BTW)

Opstellen & controleren Juridische Documenten

Het opstellen van juridische documenten is voor ons maatwerk, daarom plannen wij voorts altijd een gesprek met je in zodat je niet alleen met je wensen maar ook met je vragen bij ons terecht kunt. Voor het opstellen van juridische documenten bieden wij scherp geprijsde legal packages aan:

  •  Legal starter package
    • Algemene voorwaarden + privacy statement AVG conform v.a. €120.-  (excl. BTW)
  • Legal contract package
    • Contracten opstellen of controleren v.a. €210.- (excl. BTW)

Forum Juridica altijd dichtbij  

Wil jij je juridische vragen met 1 druk op de knop aan ons kunnen stellen? Met ons Forum Juridica Legal 24/7 Service kan je elke dag in de week je basis juridische vraag stellen voor een vast bedrag v.a. €250.- (excl. BTW) per jaar.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op!Zie de algemene voorwaarden

 

IMG_8776