DIENSTEN

JURIDISCH ADVIES

Door onze brede kennis en expertise helpen wij u graag met allround juridische vraagstukken in zowel de privé- of zakelijke sfeer. Zo kunnen wij u helpen met vragen op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, Privacy wetgeving (AVG), Consumentenrecht en Goederenrecht. Het eerste gesprek is tegen een kennismakingstarief van €55.- (excl. BTW). Ons gebruikelijke uurtarief bedraagt €70.- (excl. BTW). Tijdens het eerste gesprek zal er een indicatie worden gegeven van de te verwachten kosten in uw geval. Zo hebt u altijd grip op uw zaak.

LEGAL ASK SERVICE

Hulp krijgen als ondernemer wanneer je het nodig hebt, dat kan met onze 24/7 legal askservice. Met onze askservice kan je onbeperkt juridische vragen stellen voor een jaarlijks vast bedrag! De ervaring leert dat je als ondernemer regelmatig te maken hebt met vraagstukken van juridische aard. Kunnen we de door jou gestelde vraag binnen 30 minuten beantwoorden dan valt deze onder de legal askservice. Door deze service kan je in principe te allen tijde bij ons met jouw vragen terecht, deze service is verkrijgbaar v.a. €350.-(excl. BTW) per jaar. Interesse? Stuur ons een mail om de mogelijkheden te bespreken.

JURIDISCHE DOCUMENTEN

Juridische documenten zijn bij Forum Juridica maatwerk. Heeft u als ondernemer de behoefte om uw bedrijf te profileren door o.a. uw afspraken professioneel vast te leggen? Dan bent u bij Forum Juridica bij het juiste adres, wij zijn van mening voorkomen is beter dan genezen. Voorafgaand aan het opstellen of controleren van uw juridische documenten plannen wij doorgaans met u een adviesgesprek in. Voor dit adviesgesprek geldt een gereduceerd tarief van €55.- (excl. BTW).

Wij bieden volgende maatwerk pakketten

LEGAL STARTER PACKAGE

Wat kunnen jouw klanten verwachten? Welke producten en/of service kan u ze bieden en welke regels hanteert u? Hoe gaat u om met de gegevens van uw klanten? Welke gegevens verwerkt u en waarom?Door met algemene voorwaarden en een privacy statement te werken die echt bij uw bedrijf passen kan u onder ander de verwachtingen van uw klant managen. De legal starter package is al vanaf €175.- (excl btw) verkrijgbaar. Voorafgaand aan het opstellen van uw documenten plannen wij een persoonlijk gesprek met u in waarbij wij u wensen en de mogelijkheden bespreken.

CONTRACT PACKAGE

Juridische documenten zijn bij ons maatwerk. Onze maatwerk contracten met persoonlijke intake (incl. screening) zijn al beschikbaar vanaf €100.- (excl. btw). Wij kunnen u o.a. helpen met: Dienstovereenkomsten, verwerkersovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, behandelovereenkomsten, huurovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, fusie of splitsing overeenkomsten.

VIRTUAL ASSISTANT

Speciaal voor virtual assistant hebben wij een basispakket samengesteld. Het pakket bestaat uit een legal screening, een maatwerk verwerkersovereenkomst en een maatwerk dienstovereenkomst. De VA package is verkrijgbaar v.a. €310.- (excl. BTW). Uiteraard is dit pakket ook te combineren met andere packages.

KEEPING CONTROL PACKAGE

Juridische documenten zijn bij Forum Juridica maatwerk. Voorafgaand aan een controle kunt u in intake met ons inplannen om vragen te stellen of uw wensen door te geven, let wel bij deze dienst is een intake niet verplicht. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat een intake voor beide partijen uiteraard leidt tot het meest optimale resultaat. Wat betreft de controle van juridische documenten gelden geen standaard prijzen. Indien u uw document(en) door ons wil controleren zullen wij voorafgaand aan de controle een indicatie prijs afgeven.

BEMIDDELING

Bij bemiddeling draait het er om, dat je samen tot een oplossing komt en daarbij het conflict oplost als mens – en dus niet je wensen omvormt naar juridisch jargon – daarbij zullen wij jullie begeleiden en uiteindelijk zullen wij de oplossing vertalen in een juridische werkzame constructie Partijen komen er onderling niet meer uit en vinden de stap naar de rechter te groot of extreem. Maar wat dan wel? Bemiddeling kan een goed middel zijn om niet alleen het onderliggende conflict op te lossen maar ook partijen met elkander om de tafel te krijgen voor een goed gesprek. Daarnaast is het vaak goedkoper dan een rechtszaak. Bemiddeling vindt tevens plaats in een besloten kring waarbij jezelf grip hebt op je conflict. Ken of ben jij iemand in een conflict situatie waarbij de wens tot bemiddeling bestaat? We helpen je graag!

%d bloggers liken dit: