Juridische zaken

ADVIES

Raad & daad

We staan je graag met raad en daad ter zijde als je juridische of zakelijke vragen hebt. We helpen je met het in kaart brengen de juridischemogelijkheden en eventuele problemen zodat jij de beste keuze voor jou en je onderneming kan maken. Ook wanneer je twijfels hebt over de aanpak van een bepaald conflict denken we graag met je mee.

praktische oplossingen

Juridisch advies voor ondernemers, voorkom problemen door je juridische zaken professioneel en tijdig te regelen. Als ondernemer weet je dat de juridische aspecten van je onderneming erbij horen. Toch zien vele ondernemers de juridische aspecten als een vervelende klus. Niets is minder waar, middels ons advies wordt de wereld van het recht inzichtelijk en krijg je van ons een passende oplossing die ook hanteerbaar is in de praktijk.

Drempel verlagend advies

Door onze brede kennis en expertise op gebied van ondernemen en recht helpen wij je graag met allround juridische vraagstukken in de zakelijke sfeer. Wij helpen zowel de startende ondernemers als de ervaren ondernemers. Wil jij graag juridisch advies on demand? Vraag dan naar onze Legal Ask Service, hierbij kan je onbeperkt vragen stellen voor een vast jaarlijks bedrag.*

DOCUMENTEN

Zwart op wit

uridische zaken zijn bij Forum Juridica maatwerk. Het laten opstellen en updaten van de kleine lettertjes is een ongeliefde bezigheid van vele ondernemers. Een succesvol bedrijf valt of staat met een goed juridisch fundament. Kan jij wat hulp gebruiken om de kleine lettertjes van jouw organisatie op te laten stellen of om ze naar een aantal jaar op te frissen?

Welke documenten?

Wij helpen onder andere ondernemer met het opstellen van maatwerk: Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, Verwerkersovereenkomsten, Overeenkomsten van opdracht, Geheimhoudingsovereenkomsten, Raamovereenkomsten, Arbeidsovereenkomsten, Behandelovereenkomsten, Managementovereenkomst, aandeelhoudersovereenkomst, Huurovereenkomsten, Samenlevingsovereenkomst, Fusie of splitsing overeenkomsten en Vaststellingsovereenkomsten.

Wat kunnen jouw klanten verwachten? Welke producten en/of service kan u ze bieden en welke regels hanteert u? Hoe gaat u om met de gegevens van uw klanten? Welke gegevens verwerkt u en waarom? Door met algemene voorwaarden en een privacy statement te werken die echt bij uw bedrijf passen kan u onder ander de verwachtingen van uw klant managen.

Wat betreft de controle van juridische documenten gelden geen standaard prijzen. Indien u uw document(en) door ons wil controleren zullen wij voorafgaand aan de controle een indicatie prijs afgeven.

Meer weten over onze budget of maatwerk pakketten neem contact met ons op!

Waarom kies jij voor ons

BREDE KENNIS

We houden van ons vak en vinden het belangrijk om ondernemers te helpen bij diverse vraagstukken en daarom bieden wij onze service aan ten aanzien van diverse rechtsgebieden.

BEGELEIDING

Als de gang naar de rechter de enige oplossing is dan staan wij ook klaar voor onze cliënten, samen maken wij een plan van aanpak om zo de gang naar de rechter inzichtelijker te maken en meer van waarde te laten zijn.

VOORDELIG

We houden van ons vak en vinden het belangrijk om ondernemers te helpen bij diverse vraagstukken en daarom bieden wij onze service aan ten aanzien van diverse rechtsgebieden.

PRAKTISCH

We houden van theorie maar we begrijpen ook dat jij een oplossing nodig hebt die praktisch is. Desalniettemin nemen wij graag de tijd voor je om de juridische stof uit te leggen.Geen juridische praatjes maar advies dat je in de praktijk kunt gebruiken.

DUIDELIJK

Meerdere wegen leiden naar Rome, daarom zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in de juridische achtergrond van jouw situatie. We besteden veel tijd en aandacht om ons juridische taaltje om te zetten naar voor jou begrijpelijke taal.

INNOVATIEF

Met ons dynamische cliënten portfolio zijn innoveren en optimaliseren van onze juridische dienstverlening een must. Hierdoor realiseren wij niet alleen duurzame oplossingen voor onze cliënten maar zorgen wij er ook voor dat wij onze AI Award titel lnnovative Legal consultancy Benelux recht doen.


Ready to be really legal?

We helpen je graag om de juridische zaken goed te regelen!

FREE Consultation