Diensten

LEGAL ADVICE

Juridische zaken zijn bij Forum Juridica maatwerk! Het opstellen en updaten van de kleine lettertjes een ongeliefde bezigheid van vele ondernemers. Ondanks dat zijn ze erg belangrijk voor je onderneming. Kan jij wat hulp gebruiken om de kleine lettertjes van jouw organisatie op te stellen of om ze naar een aantal jaar op te frissen? Ook wanneer je je in een conflict situatie begeeft is juridische daad en raad fijn, ook dan staan we voor je klaar!

KLIK HIER

BEMIDDELING

Komen jullie er gezamenlijk niet meer uit en hebben jullie behoefte aan een oplossing? Forum Juridica verzorgd zowel zakelijke als privé bemiddeling. Wij vinden het belangrijk dat wanneer wij samen met partijen tot een oplossing komen er te allen tijde een open communicatie is waarbij een helder juridisch kader is. Tevens zetten wij als eerste van Europa een speciaal getrainde hond in bij bemiddelingen. Samen met onze trouwe viervoeter zetten wij ons in voor een passende oplossing.

KLIK HIER

COACHING

Bij Forum Juridica vinden wij ontwikkeling erg belangrijk, daarom bieden wij coaching & masterclasses aan. Naast het ondersteunen van ondernemers op juridisch vlak, vinden wij het ook belangrijk dat ondernemers de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen! Door onze schat aan ervaring en kennis hebben wij een speciaal business coaching traject ontworpen waarbij je van businessplan tot een succesvol bedrijf stap voor stap begeleiding krijgt.

KLIK HIER

OPENINGSTIJDEN

Ma. t/m Vr. 09.30 – 17.00

CONTACTGEGEVENS

info@forumjuridica.com

+316 23 92 43 63

ALGEMENE & PRIVACY VOORW.

BEZOEKADRES

In verband met corona is ons bezoekadres te Nijmegen momenteel gesloten.

PODCAST