juridisch advies MKB

Samen aan de slag!

Heb jij interesse in onze diensten of wil je direct aan de slag? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op.

AANPAKKEN

Juridische zaken zijn maatwerk

Wij van Forum Juridica helpen niet alleen met het bieden van praktische maatwerk oplossingen maar zorgen er ook voor dat de wereld van het recht voor jou inzichtelijker wordt. 

ADVIES

We staan je graag met raad en daad ter zijde als je juridische of zakelijke vragen hebt. We helpen je met het in kaart brengen de juridische mogelijkheden en eventuele problemen zodat jij de beste keuze voor jou en je onderneming kan maken. Ook wanneer je twijfels hebt over de aanpak van een bepaald conflict denken we graag met je mee.

DOCUMENTEN

Het opstellen en updaten van de kleine lettertjes een ongeliefde bezigheid van vele ondernemers. Ondanks dat zijn ze erg belangrijk voor je onderneming. Kan jij wat hulp gebruiken om de voorwaarden en/of overeenkomsten van jouw organisatie op te stellen of om ze naar een aantal jaar op te frissen.

PROCEDEREN

Speciaal voor ondernemers bieden wij onze procedeer service aan, we begeleiden ondernemers van A tot Z in een juridische procedure. De rechtsgebieden waarbij we deze service verlenen zijn: het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, aansprakelijkheidsrecht en intellectueel eigendomsrecht

Contact met Forum Juridica

Wil je contact opnemen met Forum Juridica? Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen of direct contact met ons op te nemen. Niet gevonden wat je zocht? Vul dan ook het contactformulier in. Nadat we je bericht ontvangen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

info@forumjuridica.com
+31 (0) 6 23 92 43 63

Kvk- nummer: 73872857

Ons hoofdkantoor is gevestigd te J. van den Broekstraat 45A Heumen , nabij Nijmegen.

Ma. t/m Vr. 09.30 – 17.00

Meer juridische content?

Lees ons Blog!

Binnenkort beschikbaar