COACHING

Ondernemen is kansen zien en deze met beide handen aanpakken en omzetten in een succes. Door ons werk zien we snel waar een ondernemer zijn of haar aandachtspunten liggen. Onze coaching hebben we dan ook toegespitst op de thema’s: structuur & planning, funderen van een organisatiestructuur, spreken & presenteren en burn-out. Onze trajecten zijn zowel voor de startende als de gevorderde ondernemer aan te bevelen, dit omdat ieder traject bij ons maatwerk is. Tevens bieden wij de mogelijkheid om je coaching traject te doorlopen met hulp van onze speciaal opgeleide hond.


In een MindSpark sparring sessie komen we samen in korte tijd tot een oplossing voor een concreet ondernemersvraagstuk. Als ondernemer, startend of al ervaren, loop je wel eens tegen vragen aan waar je zelf niet helemaal uitkomt.

Dat kunnen praktische vragen zijn maar het kan ook gaan over de verdere ontwikkeling van jouw onderneming. Tijdens de MindSpark sessie gaan we samen op zoek naar het antwoord op jouw vraag. Mocht een sparring sessie te kort of te weinig zijn om tot een oplossing te komen, kunnen we meerdere sessies inplannen of kun je kiezen voor het online mindspark traject of de offline empowerment walk.

In vier maanden ga ik je online (1-op-1) coachen en deel ik al mijn kennis en inzichten met je. Ik kijk mee met je business aanpak, je verdienmodel, je marketing, branding en het allerbelangrijkste je ondernemersmindset! 

Oftewel enlight your inner spark!

Vertel, hoe wil jij ondernemen & leven? Hoe creëer je een balans die bij jou past? Hoe zorg je ervoor dat je in de flow komt en je jouw energie op peil houdt? Last but not least hoe zit het met jouw ondernemersmindset? Met onder andere deze vragen gaan wij samen aan de slag!

In zes tot acht maanden gaan ik & Cooper je 1 – op -1 offline coachen. Tijdens deze coaching sessies zitten we niet stil en gaan we erop uit, we gaan namelijk jou coachen in de buiten lucht.

Bij Forum Juridica maken wij gebruik van onze co-coach hond Cooper.

Jouw vraag is hierbij het vertrekpunt! Waarom zetten wij Cooper in? Naast de band tussen mens en hond die er al duizenden jaren is, hebben honden ons geleerd te begrijpen en zijn zij in staat om ons te laten zien wat wij denken, voelen en uitstralen zonder hierover te oordelen. Alleen wanneer we inzicht hebben in je ‘tijdelijke’ groei blokkades kunnen we ze samen met jou aanpakken!

MINI MINDSPARK SESSIE

Soms is het gewoon fijn even te kunnen sparren over een concreet vraagstuk! Dat kan met onze mini-mindspark sessie. Voor onze mini-mindspark sessie plannen wij een gratis kennismakingsgesprek in, daarin leren wij elkaar kennen, vertel je mij over je bedrijf en over je ondernemersvraag.

De kosten voor 1 online MindSpark sessie bedraagt €48.- (excl. BTW)

ONLINE MINDSPARK TRAJECT

Dit traject is voor vrouwelijke ondernemers die willen groeien, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. Ik hou ervan om samen te werken met openminded ondernemers die hun eigen plek durven in te nemen in de ondernemerswereld! Omdat ik veel ervaring heb met het ontwikkelen en structuren van bedrijfsconcepten en het oplossen van ingewikkelde vraagstukken heb ik deze kennis omgezet in een traject om jouw in je kracht te laten staan. Voor dat we starten met het online mindspark traject plannen wij een gratis kennismakingsgesprek in, tijdens dit gesprek kijken we naar je vragen, een concept planning & of er een klik is.

OFFLINE WOMEN EMPOWERMENT WALK

Jij bent klaar om het roer om te gooien en volledig in je kracht te gaan staan met dit maatwerk coaching traject. Het is tijd om de blokkades die je groei remmen in kaart te brengen en door te groeien! Het is tijd voor antwoorden en een praktische aanpak op onder andere de volgende vragen:

  • Hoe kom ik in mijn kracht en bereik ik een hoger energieniveau?
  • Ik mis focus en structuur in mijn onderneming of wil dit optimaliseren?
  • Ik ben succesvol van buiten, maar ik mist het enthousiasme in je werk en voel mij soms verveeld en leeg van binnen, hoe ontwikkel ik een ondernemersmindset?
  • Hoe houd ik mezelf en mijn team gemotiveerd?
  • Ik heb mijn onderneming verkocht en hoe nu verder?
  • Moet je je onderneming verder laten groeien of is nú het moment om je bedrijf te verkopen? Je bent meer manager/kleuterleider geworden dan ondernemer?
  • Ik ben klaar met mijn zakenpartner(s) en de tijd is rijp om dat te zeggen. Hoe pak ik dat aan en hoe gaat het verder?

Staat jouw vraag er niet tussen bespreek hem dan met ons in het gratis kennismakingsgesprek! Direct aan de slag met het kennismakingsgesprek?

OPENINGSTIJDEN

Ma. t/m Vr. 09.30 – 17.00

CONTACTGEGEVENS

info@forumjuridica.com

+316 23 92 43 63

ALGEMENE voorwaarden & PRIVACY Statement

BEZOEKADRES

In verband met corona is ons bezoekadres te Nijmegen momenteel gesloten.

PODCAST

© 2021 Forum Juridica – Alle rechten voorbehouden – Zie onze voorwaarden.