Business Coaching

Welkom bij ons Business coaching aanbod, bij Forum Juridica zijn wij van mening dat er ten alle tijden iets te leren valt, of het gaat om het leren van nieuwe stof of het verder verdiepen, door ons brede coaching aanbod bent u ervan verzekerd dat u coaching aangeboden krijgt die passend is voor uw situatie. Onze coaching zijn offline en online te volgen. Wij bieden de volgende coaching programma’s aan:

  • Legal Boss Coaching
  • AVG Proof ondernemen
  • Basics or Master Coaching in PR & Marketing
  • Structure & Planning

 

Legal Boss Coaching

Tijdens dit programma gaan wij samen met u op diverse fronten werken aan uw onderneming. We beginnen op de eerste plaats met het uitbreiden van juridische kennis ten aanzien van uw branche verder gaan wij ook in op aspecten zoals marketing, structurering en groeimanagement. De coaching sessies zijn interactief en bestaan uiteraard ook uit opgaven die tijdens de daaropvolgende sessie besproken worden. Wilt u meer informatie over jouw maatwerk coaching? Stuur ons een bericht.

 

 

AVG Proof ondernemen

Kan u wel wat hulp gebruiken ten aanzien van de Algemene verordening gegevensbescherming. Vraagt u zich af wat dit betekent voor uw onderneming? Ten aanzien van dit thema bieden wij zowel lectures als coaching aan. Tijdens onze lecture gaan wij in rap tempo door de relevante stof omtrent het AVG thema, erg handig als u uw werknemers op een professionele wijze kennis wil leren maken met de AVG. Tijdens onze AVG Coaching gaan we individueel dieper in op het AVG thema, geven we handige tips en leert u o.a. zelfstandig om te gaan met de materie. Wilt u wegwijs worden in de wereld van gegevensbescherming? Stuur ons een bericht.

 

Basics/ Master Marketing en PR

Forum Juridica biedt tevens ook op dit vlak coaching aan de rede hiervoor is gelegen in het feit dat de eigenaresse een achtergrond heeft t.a.v. dit vakgebied. Forum Juridica heeft een speciale aanpak ten aanzien van dit thema zodat jij als ondernemer de benodigde toolkit ontwikkeld waardoor het thema marketing niet alleen hanteerbaarder wordt maar vooral ook werkzamer. Wilt u uw marketing skills uitbreiden? Stuur ons een bericht.

 

Structure & Planning

Wilt u als ondernemer zich verder ontwikkelen maar hebt u geen idee hoe u dit aan wilt pakken? Tijdens dit programma gaan wij samen met u kijken naar de groeimogelijkheden, hierbij maken wij gebruik van speciale stappenplannen waardoor gestructureerd tot een resultaat gewerkt kan worden. Wilt u op een professionele wijze groeien met uw onderneming? Stuur ons een bericht.

%d bloggers liken dit: