Advies

Welkom bij Forum Juridica, wij helpen u graag verder met het recht van A tot Z! Forum Juridica staat klaar voor ondernemers en particulieren. Door onze brede kennis en expertise helpen wij u graag met allround juridische vraagstukken in zowel de privé- of zakelijke sfeer. Zo kunnen wij u helpen met vragen op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, Privacy wetgeving (AVG), consumentenrecht en goederenrecht. 

Wij kunnen u digitaal als offline te woord staan. 

Door onze brede kennis en expertise helpen wij u graag met allround juridische vraagstukken in zowel de privé- of zakelijke sfeer. Zo kunnen wij u helpen met vragen op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, Privacy wetgeving (AVG), Consumentenrecht en Goederenrecht.

Het eerste gesprek is tegen een kennismakingstarief van €55.- (excl. BTW). Ons gebruikelijke uurtarief bedraagt €70.- (excl. BTW). Tijdens het eerste gesprek zal er een indicatie worden gegeven van de te verwachten kosten in uw geval. Zo hebt u altijd grip op uw zaak.

Hulp krijgen als ondernemer wanneer je het nodig hebt, dat kan met onze 24/7 legal askservice. Met onze askservice kan je onbeperkt juridische vragen stellen voor een jaarlijks vast bedrag! De ervaring leert dat je als ondernemer regelmatig te maken hebt met vraagstukken van juridische aard. Kunnen we de door jou gestelde vraag binnen 30 minuten beantwoorden dan valt deze onder de legal askservice. Door deze service kan je in principe te allen tijde bij ons met jouw vragen terecht, deze service is verkrijgbaar v.a. €350.-(excl. BTW) per jaar. Interesse? Stuur ons een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Bij bemiddeling draait het er om, dat je samen tot een oplossing komt en daarbij het conflict oplost als mens – en dus niet je wensen omvormt naar juridisch jargon – daarbij zullen wij jullie begeleiden en uiteindelijk zullen wij de oplossing vertalen in een juridische werkzame constructie Partijen komen er onderling niet meer uit en vinden de stap naar de rechter te groot of extreem. Maar wat dan wel? Bemiddeling kan een goed middel zijn om niet alleen het onderliggende conflict op te lossen maar ook partijen met elkander om de tafel te krijgen voor een goed gesprek. Daarnaast is het vaak goedkoper dan een rechtszaak. Bemiddeling vindt tevens plaats in een besloten kring waarbij jezelf grip hebt op je conflict. Ken of ben jij iemand in een conflict situatie waarbij de wens tot bemiddeling bestaat? We helpen je graag!


Forum Juridica is law made simple! Voor een starterspakket met deze prijs, krijg je zoveel meer dan alleen die standaard documenten! Tips, adviezen, inzichten. Cèline denkt met je mee, op creatief, juridisch en ondernemend gebied. 

5-sterren Google review


Juridische hulp wanneer je het nodig hebt

%d bloggers liken dit: